+36 (1) 216 1214 fsi.titkar@gmail.com 1096 Budapest, Telepy u. 17.
+36 (1) 216 1214 fsi.titkar@gmail.com 1096 Budapest, Telepy u. 17.

“A sport nemcsak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerősebb nevelőeszköze.”
Szent-Györgyi Albert

2021. 06. 28. – 2021. 08. 19. NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOR

Tisztelt Szülők!

Ebben az évben is megnyílik a nyári napközis tábor a Belső és Középső Ferencváros közoktatási intézmények tanulói számára Természetesen megfelelő egészségügyi óvintézkedések és esetleges korlátozások mellett.

 

Tábor helyszíne: Ferencvárosi Sport Általános Iskola és Gimnázium 1096 Budapest, Telepy u. 17.

Első ebédbefizetés 2021. június 23. keddig, átutalással vagy bankban történő befizetéssel.

BANKSZÁMLASZÁM: 10401196-00029011-00000003 (K&H bank)

Közlemény: gyermek neve, osztály, befizetési időszak, iskola (FSI)

Kedvezményezett: Ferencvárosi Intézményüzemeltetési Központ

 

További hetek befizetési napja: mindig keddig átutalással vagy bankban történő befizetéssel, a fent megadott számlaszámra.

Csak befizetett gyermek mehet a táborba! Kintről ebédet a járvány miatt nem lehet behozni, csak akinek külön engedélye van arra, hogy betegsége vagy allergiája miatt az otthoni ételt fogyaszthatja csak el.

Természetesen egyénileg tízóraira, uzsonnára mindenki hozhat magával szendvicset, édességet vagy innivalót. Azonban fel kell hívniuk a gyermekük figyelmét arra, hogy ne kínálgassák egymást!

Attól, hogy valaki ingyenes, még nincs automatikusan befizetve, tehát térítésmentesség esetén is jelezni kell az igényt minden hét  keddjéig emailben, sms-ben vagy bedobva az iskolában található postaládába.

Befizetés vagy lemondás e-mailben és sms-ben: sportiskola.penztar@intezmenyuzemeltetes.hu,

06-30-2609718

További információ 8:00 és 16:00 között: 06-30-2609718 telefonszámon.

 

Az első alkalommal, amikor gyermekét hozza a táborba, a következő dolgokra kell figyelnie!

 • A gyermekét nem kisérheti be a terembe, a szülők csak a kapuig jöhetnek!
 • Ugyanez vonatkozik a gyermekek elvitelénél is. A kapuban lesz két ügyeletes gyerek, akik szólnak az Ön gyermekén
 • Az első nap a kért dokumentumok a gyermekénél legyenek, akik leadják a felügyelő tanárnak.

Jelentkezési lap

Adatkezelési nyilatkozat

Szülői nyilatkozat a gyermek egészségi állapotáról

SZÜLŐI HOZZÁJÁRULÁSI NYILATKOZAT – képmás és hangfelvétel készítéséhez és felhasználásához

Szülői nyilatkozat a tábor területének elhagyásáról.

Koronavírus nyilatkozat

Ebédbefizetés

Napközis szülői tájékoztató

Szülői beleegyezési nyilatkozat

Egészségügyi szülői nyilatkozat

 

Az összes dokumentumot megtalálják az iskolájuk vagy az FSI honlapján – https://www.sportsuli.hu oldalon a Napközis Tábor menüpont alatt

A portán is lesz minden dokumentumból néhány példány, amit ott helyben is ki tudnak tölteni!

Ha valaki kihagy egy-két napot vagy hetet, akkor amikor újra jön a táborba, a „Szülői nyilatkozatot a gyermek egészségi állapotáról”,  a kialakult vészhelyzet miatt minden egyes alkalommal kötelező újra beadni!

 

Gyülekezés naponta reggel 8.15 óráig. Utána lesz a reggeli!

A tábor foglalkozásai 16.00 óráig tartanak. Ügyeletet reggel 7.00-8.00 óra között, délután 16.00-17.00 óráig biztosítunk.

 

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek és a tanárok maximálisan védettek legyenek az esetleges fertőzésekkel szemben. A tábor szervezői előzetesen kidolgozzák, milyen módon a legbiztonságosabb a táboroztatás.

A koronavírus járvány terjedésének megelőzése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi Központ a következő szabályok betartását javasolja:

 • A jelenlegi új koronavírus járvány cseppfertőzéssel, direkt módon terjed, azaz a vírus terjedése szempontjából a legnagyobb veszélyt a megbetegedett köhögő, tüsszögő ember jelenti. Ezért az elsődleges és legfontosabb megelőző intézkedés, hogy az intézményekbe kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, gyermek jöhet.
 • Kiemelt figyelmet kell fordítani a gyermekek személyi higiénéjének betartatására, melynek központi eleme a gyakori, alapos szappanos kézmosás, kézfertőtlenítés. Kerülni szükséges továbbá a felesleges közvetlen testkontaktust, valamint a saját arc, szem, száj érintését is.

Kérjük a kedves Szülőket, hogy gyermekeiknek tanítsák meg az úgynevezett köhögési etikettet: papír zsebkendő használata köhögéskor, tüsszentéskor, a használt zsebkendőt ki kell dobni, majd kezet kell mosni. Javasoljuk továbbá, hogy a köhögési etikett magas szintű betarthatósága érdekében gondoskodjanak a megfelelő mennyiségű papír zsebkendő folyamatos rendelkezésre állásáról.

 • A gyerekeknek maszkot nem kell használni, a maszk vagy a kesztyű gyermekek számára kényelmetlen, zavaró viselet lehet, ami miatt többet nyúlnak az arcukhoz, növelve ezzel a fertőzés kockázatát. Inkább a gyakori kézmosásra, kézfertőtlenítésre hívjuk fel a figyelmüket.
 • A legtöbb foglalkozás az iskola udvarán lesz, természetesen, ha az idő engedi. Az FSI udvara 4 nagy részből áll, itt a csoportokat jól el tudjuk különíteni.
 • A gyermekek által használt játékokat, sporteszközöket, játszótéri eszközöket rendszeresen vírusölő hatású szerrel fogjuk fertőtleníteni.
 • A szociális helységekben biztosítjuk a szappanos kézmosást, melyet vírusölő hatású kézfertőtlenítési lehetőséggel egészítjük ki.  Kéztörlésre papírtörlőket használunk.
 • Amennyiben egy gyermeknél fertőzés tüneteit észleljük, haladéktalanul elkülönítjük, s egyúttal értesítjük a szülőt is, akinek azonnal el kell az intézményből vinni gyermekét.

Közelgő események

 1. Őszi szünet

  október 29. - november 6.
 2. Téli szünet

  2022.12.22. - 2023.01.02.
 3. Tavaszi szünet

  2023.04.06. - 2023.04.11.
 4. Tanköteles tanulók beíratása

  2023.04.20. - 2023.04.21.