+36 (1) 216 1214 fsi.titkar@gmail.com 1096 Budapest, Telepy u. 17.
+36 (1) 216 1214 fsi.titkar@gmail.com 1096 Budapest, Telepy u. 17.

“A sport nemcsak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerősebb nevelőeszköze.”
Szent-Györgyi Albert

Eredmények

Tóth Barbara

A Ferencváros női labdarúgó csapatában kezdtem el focizni, így esett a választás a Telepy Iskolára. Nem bántam meg a döntésem, mert nagyon segítőkészek voltak mindenben, de főleg a sport terén. Abban az időben tagja voltam a Magyar Női Utánpótlás Válogatottnak, így sokat hiányoztam az összetartások miatt, de szerencsére az osztálytársak és a tanároknak köszönhetően mindig be tudtam pótolni a lemaradásom és sikeres érettségi vizsgát tettem. 🙂

A foci szeretete még általános iskolában alakult ki, előtte kézilabdáztam. Emlékszem egy pénteki napon
a szüleimmel azon gondolkoztunk, hogy van e valahol nõi labdarúgás, aztán kiderült, hogy a következő reggelen a Ferencvárosnál lesz egy kiválasztó ahova várják az utánpótlás korú lányok jelentkezést. Szerencsét próbáltam és leigazoltak. Szép emlékek és eredmények fűznek ehhez a klubhoz.

Ez után sajnos sérülések nehezítették az utam, de a “foci szerelem” mindig meg volt.

Futsalban is kipróbálhattam magam, ahonnan szintén nagyon pozitív élményekkel és tapasztalatokkal lettem gazdagabb. De hiányzott a nagypálya így Dorogra igazoltam, ahol NB1-ben újonc csapatként Bronz éremmel büszkélkedhettünk. 2016-ban igazoltam az MTK csapatához, ahol abban a szezonban arany érmet nyertünk és a rá következő évben ezt meg tudtuk ismételni.

Szóval nagyon büszke vagyok rá, hogy 2szeres NB1-es Magyar Bajnoknak mondhatom magam, ahol az egyik döntőn az én 2 gólommal nyert a csapatunk. 6 BL meccset játszhattam, de remélem, hogy ennek a száma csak növekedni fog, mert az újabb bajnoki cím elnyerésével jár. 🙂 Ebben az évben mutatkozhattam be a Női Felnőtt (A) Válogatottban. Jelenleg 5-szörös válogatottnak mondhatom magam, de remélem ez a szám is növekedni fog.

Az idei szezonban (2019 ősz) sajnos nem játszhattam, mert az első edző mérkőzésen keresztszalag szakást szenvedtem, de nagyon jó úton haladok, hogy februárban már a csapattal készüljek.

Szóval igazából mindent megtaláltam ebben a sportban ami boldoggá tesz. Így most ez tölti ki a mindennapjaimat.

Aztán meglátjuk mit hoz a jövő… 🙂

Közelgő események

 1. Őszi szünet

  október 29. - november 6.
 2. Téli szünet

  2022.12.22. - 2023.01.02.
 3. Tavaszi szünet

  2023.04.06. - 2023.04.11.
 4. Tanköteles tanulók beíratása

  2023.04.20. - 2023.04.21.